Tuotteet

Kuinka saisimme vähennettyä kertakäyttöisistä tuotteista syntyvää jätettä? Tämän asian pyrimme pitämään ajatuksissamme tuotteita kehittäessämme.

Ulkeri™


cropped-Ulkerin-ideoitifläppi.jpgTuotteen suunnittelu ja kehittäminen sai alkunsa ajatuksesta, että tuote olisi kestävä ja yksinkertainen. Se vähentäisi kertakäyttöisten tuotteiden määräntarvetta ja toisi kuluttajien arkeen hieman luksusta. Helppokäyttöisyyteen liittyisi hyvin paljon tuotteen kompaktisuus. Seikkoja, jotka tekisivät tuotteesta kilpailukykyisen, pyrittiin ottamaan huomioon.

Ulkeri™ on ulkokäyttöön tarkoitettu paistoalusta esimerkiksi grilliin tai nuotiolle. Se koostuu kahdesta osasta: paistoalustasta ja jalallisesta tukialustasta. Tukialustan voi taitella koteloksi rullattavalle paistoalustalle. Rullattava paistoalusta on leivinpaperiin pohjautuva innovaatio. Sen voi pestä ja käyttää uudelleen. Jotta tuote olisi vieläkin vaivattomampi, paistoalusta jäähtyy ja kuivuu nopeasti. Yksi erittäin hyvä ominaisuus tekee paistoalustasta juuri sinulle sopivan! Sitä voi ulkokäytön lisäksi käyttää myös sisätiloissa. Jalallinen tukialusta on kevyt, kompakti ja kokoontaitettava.

Muut ruuanlaittopaperit


  • Voipaperi
  • Leivinpaperi
  • Muffinssivuoat mm..

Ulkerin™ tuoteperheeseen kuuluu laaja kirjo muita erilaisia ruoanlaittoa auttavia hyödykkeitä. Tuotteiden suunnittelussa ollaan otettu huomioon kohderuokien ominaisuuksia – mehukkuus, rakenne, yleisimpien käyttöaineksien ominaisuuksia, koko ja säilyvyys. Tuotteita suunnitellaan myös jatkuvasti lisää.